Kuovi tuli tänään

Eilinen lämmin päivä herätti perhosia. Näimme useampia noita kirkkaan keltaisia sitruunaperhosia sekä nokkosperhosen.

Tänään kuului lähipellolta kuovin varoittava ääni. Ennen sanottiin, että älä mene järven jäälle kun kuulet kuovin äänen. Tämä on todella aiheellinen varoitus näin keväällä.

Mikäli haluat kuulla eilisen aamun peippojen korvia huumaavan kevätkonsertin kotipihastamme, kuuntele se täältä->  (Repovesi otsikon alla). Eipä tähän hätään keksitty muutakaan tapaa jakaa tätä kevätriemua. On meinaan kevättä rinnassa!

Kevätviserryksin

Repojotos – tiimi

Tekijä: Repojotos

Teemalliset opastetut retket, teemalliset kokous- ja tapahtumapäivät. Guided theme excursions, special subject meeting days and happenings.

2 vastausta artikkeliin “Kuovi tuli tänään”

  1. Sattumalta löysin nämä sivut. Aivan ihania kuvia, linnun laulua ja muuta luontoon liittyvää. Suuret kiitokset sivujen tekijöille! Näillä sivuilla tulen vierailemaan usein.
    Lämmöllä Hilkka

    1. Kiitos Hilkka palautteesta! Koetamme olla palautteesi arvoisia jatkossakin.

      Tämä blogi ja siihen liittyvä webbisivusto (www.repojotos.fi) on perustettu palvelemaan kaikkia tiedonjanoisia. Aiheet on haettu luonnosta ja Repoveden kansallispuistosta.
      Repojotos tarjoaa myös mahdollisuuden tulla kokemaan näitä asioita luontoon. Yrityksen palveluihin linkit löytyvät tämän sivun oikeasta laidasta.

      Hyvää Pääsiäistä.
      Repojotos / Paula Niskala

Jätä kommentti